Ontmoet het team

Linda

Met GO komen twee van mijn passies samen: werken met mensen en werken met honden. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de hulpverlening. Hier kwam ik in aanraking met het inzetten van honden in de GGZ. Een lang verhaal kort: sinds april 2022 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen om honden in te zetten in de GGZ.

Zelf heb ik drie honden: Pablo, Polly en Loki. Ze zijn alle drie herplaatsers, waarvan twee uit het buitenland. Voor de twee buitenlandse honden heb ik meer dan eens hulp ingeschakeld van een hondengedragsdeskundige. Hierdoor kwam de wens om nog verder te professionaliseren op het gebied van honden.

Met mijn persoonlijke benadering zet ik een open sfeer neer. Zo werk ik samen op een ondersteunende manier. Het helpt dat ik creatief en een snelle denker ben. Ik ga op zoek naar mogelijkheden en alternatieven, en ben mede door mijn oprechte nieuwsgierigheid niet voor een gat te vangen.

Opleidingen en trainingen: Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Post HBO Bemoeizorg, Topdog hondenSOVAtraining, DAI Academy – Angst voor honden, Kynologisch Instructeur i.o en Psychosociaal Kynologisch Instructuur i.o.
Wil je meer weten over mijn werkervaring of opleidingen, klik dan hier om naar mijn LinkedIn te gaan.

Polly

Polly is een dame met een vrije geest. Ze is slim, nieuwsgierig en heeft een vrolijke energie. Ze is geboren in mei 2020. Als pup is Polly met haar broertjes en zusjes bij een asiel in Roemenië achtergelaten. Na een jaar verhuisde ze naar Nederland en dat vond ze best lastig. Alles was zo anders dan ze gewend was. De start van Polly’s leven was niet makkelijk, het begon onveilig en onzeker, maar ondanks alle tegenslagen in haar leven heeft Polly het geschopt tot hond in de hulpverlening!
Polly houdt van mensen en vindt het super leuk om met mensen te werken. Ze wil graag voor je aan de slag en doet alles voor jouw aandacht. Deze expressieve dame haalt alles uit de kast en kan enorm de clown uithangen. Ze huppelt en danst op haar witte sokjes en pakt je in met haar knappe bruine ogen. Ze vervult een mooie rol bij het aanleren van vaardigheden, zoals prikkels managen, rust bewaren en duidelijk zijn in wat je wil.

Loki

Loki is een reutje en is geboren op 5 september 2019. Hij is een kruising tussen een Boxer/Labrador en een Australian Shepherd.
Geboren in Brabant houdt Loki van gezelligheid: hoe meer, hoe beter! Hij wil graag je vriend zijn en doet alles voor een aai en een warme knuffel. En voor je het weet krijg je als dank een warme lik in je gezicht.

Loki is een energieke en speelse jongeman vol levenslust. Je maakt hem dolgelukkig met een bal of met een mooie tak. Zwemmen doet hij ook heel graag, om daarna zijn poten aan jouw shirt af te vegen.
Maar deze spring-in-het-veld heeft ook een gevoelige kant. Met zijn lieve, indringende ogen en gevoelige blik kijkt hij recht in je ziel.

Loki houdt altijd zijn hoofd koel. Hij leert je dat je altijd onbeschaamd jezelf mag zijn. En dat je rustig en bij jezelf kan blijven als de wereld om je heen te veel wordt.